Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

600 εκατομμύρια οι πωλήσεις για τα Windows 7

600 εκατομμύρια οι πωλήσεις για τα Windows 7


Η Microsoft ανακοίνωσε στην έκθεση Computex, που πραγματοποιείται στην Ταϊπέι, πως οι πωλήσεις των Windows 7 ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια άδειες. 
μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πωλήσεις της τάξης των 525 εκατομμυρίων, γεγονός που δείχνει και το αυξητικό ποσοστό της εταιρείας. Πλέον, το 39% των συσκευών παγκοσμίως τρέχουν Windows 7, σύμφωνα με τη Microsoft.
Ενώ οι πωλήσεις των 7 πηγαίνουν καλά, η εταιρεία μετατοπίζει την προσοχή της στα επερχόμενα Windows 8, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το καλύτερο άνοιγμα της δεκαετίας στην αγορά του λογισμικού, καθώς έχει ήδη ένα εκατομμύρια dowloads στην δοκιμαστική έκδοση. «Είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία μας», σημείωσε στέλεχος της εταιρείας και πρόσθεσε: «εκτός από τα Windows 8, υπάρχουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα που ετοιμάζονται για το κοινό: τα νέα Windows Server, Phone και ενσωματωμένες πλατφόρμες, ενώ μια σειρά από προγράμματα και υπηρεσίες όπως τα Windows Azure, το Office 15, παιχνίδια για το Xbox, καθώς και τα Skype και Bing».
Πηγή: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου