Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

H Amazon ετοιμάζει το έγχρωμο Kindle

H Amazon ετοιμάζει το έγχρωμο Kindle

Η Amazon δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο διαδίκτυο ως ένα από τα μεγαλύτερα online πολυκαταστήματα. Όμως, στη συνέχεια ξεκίνησε να προωθεί τα δικά της προϊόντα, όπως το Κindle.
Το Kindle είναι το πρώτο e-book reader της εταιρίας, το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ μεγάλο κοινό από το 2007 που κυκλοφορεί, προσφέροντας στον χρήστη την δυνατότητα να διαβάζει e-books μέσω της συσκευής αυτής με την αίσθηση του βιβλίου.
Η Amazon λοιπόν ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά ένα νέο e-reader, αυτή τη φορά έγχρωμο. Η κυκλοφορία του θα γίνει εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2012, ενώ ήδη η εταιρεία έχει αρχίσει να προμηθεύεται τα νέα υλικά και τα εξαρτήματα για τη δημιουργία ενός έγχρωμου μοντέλου, που θα μπορεί να  υποστηρίξει τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.
Τα δημοσιεύματα από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για συνεργασία της Αmazon με την TPK Holding για τη δημιουργία των έγχρωμων panels, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τις εταιρείες, που θα ασχοληθούν με το νέο project, δημιουργώντας το καλύτερο e- reader της αγοράς.

Πηγή: gameside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου